Friday, February 17, 2012

Hur kunde han veta?

Blev uppringd av en prydlig skåning (han LÄT i alla fall prydlig) igår som höll på med en marknadsundersökning. Han sökte "en person som inte har fyllt trettio år". Och det har jag ju inte riktigt ännu. Han ville fråga mig om min "senaste resa med kollektivtrafiken". Hur kunde han känna till den? Jag undrar om han läser min blogg. Det verkade nästan för bra, dagen efter min bussresa med förhinder. Men hur hittade han mitt telefonnummer?

3 comments:

Anonymous said...

Fast helt säker på att det inte var ännu en felringning kan du inte vara. Det hade varit mer logiskt om det var så.


Med dessa ord vill jag säga hej, har varit frånvarande, inte bara från din blogg, men i största allmänhet.

Det jag ser fram emot mest just nu är inte en viss skånings offentliga framträdande, utan fler av dina fina inlägg, de lyfter vilken snöstormig kväll som helst.

Hälsningar från en annan del av landet.

T'syf ~pl said...

Ja, det är sant. Han sa inte något om att han sökte Linus, men det verkar troligt...

Tillåt mig då att säga hej och välkommen tillbaka. Jag har saknat dig...

Om mina inlägg till och med är mer emotsedda än skåningens framträdande (mer om det i ett senare inlägg) så känner jag mig mycket hedrad.

Fler inlägg är på gång. I mitt huvud håller ett antal på att mogna. Det är ofta så, det tar ett par dagar för dem att ta form.

För övrigt har jag just nu föräldrabesök, och hinner inte med att skriva så mycket mer just nu. Men redan imorgon kan jag utlova nya inlägg. Exakt vilka det blir är jag inte riktigt säker på, men bland de som nymogna sitter i skallen och vill ut, kan jag utlova ett matlagningsinlägg, ett bredbandsinlägg, ett om Vintergatan (mer jordnära än det kanske låter), ett BERÖMMANDE inlägg om en expedit (tro det eller ej) samt att det nu måste vara dags att ta mig samman och skriva om förra vårens Carbonara i Vänersborg. Det var en traumatisk upplevelse...

T'syf ~pl said...

Apropå att se fram emot, så lyser solen in i min lägenhet just nu. Snön börjar smälta undan. Kanske är våren på väg. Jag ser fram emot den, men än mer ser jag fram emot fler kommentarer av dig på kommande inlägg...