Tuesday, February 28, 2012

En halv sekund...

en halv sekund, trasig klocka, display digital, nedräkning, final countdown, en klockren bild, foto anders n
En halv sekund (Foto Anders N)

6 comments:

Anonymous said...

Vad har hänt med kommentatorsfunktionen? Det har skett en föränring, har bloggen fått en vårstass?

Anonymous said...

På tal om klockor, gå inte på mojängerna claes ohlsson säljer som man ska använda för att byta klockbatteri i armbandsur. Tanken är att det ska vara enkelt, spara pengar och allt det där. Jag köpte en saxliknande grej, som inte funkade, gick tillbaka och köpte en annan version som ser ut som en lågbudget kapsylöppnare, resultatet blev att jag skrapat sönder baksidan av klockorna. Så mina armbandsur ligger fortfarande kvar i byrålådan, så här ett halvår senare, för nu kan jag inte ens få de bytta i en butik, för det är för trasigt.

T'syf ~pl said...

Ja, det var värst. Jag känner inte heller igen mig...När hände detta?

T'syf ~pl said...

Armbandsur? Kul att höra att det finns någon som fortfarande vet vad ett sådant är. Jag trodde de försvann när mobiltelefonerna kom, inte för att de mördats av verktyg från Clas i sjön. Du lär mig alltid nya saker. Det tycker jag om.

Jag blev så nyfiken på armbandsursmördarna att jag gick in på företagets hemsida och lärde mig ett par nya ord. Närmare bestämt här:
http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=161040868

Orden är "Boettkniv" och "Sprättboett". Speciellt förtjust är jag i det senare ordet. Det låter så härligt, och så rimmar det också. "Sprättboett". Det låter som något som har med Sprätthöns att göra. Jag visste inte att höns använde armbandsur. Jag vet i alla fall att de inte använder väckarklocka. De använder tupp...

T'syf ~pl said...

För övrigt är det ett j-la sätt av dessa Clasar. Fler behöver få veta detta. Jag tycker det låter som ett utmärkt läge för dig att prova på lite uppsökande konsumentjournalistik typ Åsa Avdic...Du kanske kan sälja ett reportage till någon av våra större medier?

Anonymous said...

Sprättboett är just vad det är, skärsåren har inte läkt än, batteriet däremot är fullkomligt oberört av den omilda behandlingen.

Återigen, trevlig fredag