Ta en vetebulle. En "slät bulle" som man säger i Skåne... |
Dela i två halvor. Lägg några skivor mandelmassa på den som är botten... |
Fortsätt med ett par skivade rädisor... |
Slaska på en stor kladd pepparrotskryddad Keso... |
Avsluta med lite vaniljsocker, potatismjöl eller bakpulver, på toppen. |
2 comments:
Hmm, jag är mycket tveksam, men en klar förbättring från chokladsemlan från förra året.
Ett extra tack för att du översatte till mig, hur hade jag annars förstått vad det var du pratade om?
Trevlig fredag!
Jag delar din tveksamhet, nu så här efteråt...
Varsågod, ibland måste man översätta, även inom samma språk. Vet du förresten att i Österbotten och övriga svenskspråkiga delar av Finland betyder "Semla" en "frukostbulle bakad på vete-, graham- eller rågmjöl och utan socker." Den som beställer en Semla på konditori i Vasa, riskerar med andra ord att bli förfärligt besviken...
Tackar! Önskar dig härmed en trevlig måndag och fortsatt vecka...
Post a Comment