Monday, October 10, 2011
...men det blev bara paj av alltihop.
Ja, jag vet vad du tänker. "Har han nu rensat avloppet igen". Men nej, inte avloppet den här gången. Däremot kylskåpet. Jag gjorde ett pajskal, och sedan fyllde jag på med vad jag hittade i kylskåpet och som höll på att bli gammalt: Keso, en liten bit vällagrad herrgårdsost, en sladd färdigriven parmesanost och några skivor rökt skinka. Sedan fyllde jag ut med lite spenat (som inte var så gammal, utan kom från frysen). Äggstanning på fyra små ägg, sista mjölken i paketet, en liten skvätt överbliven grädde, grovmald svartpeppar, samt en liten slurk ekologisk A-fil med hallon som hade kort datum redan när jag köpte den. 40 minuter i ugnen, och det blev bättre än förväntat!
(Denna paj gjorde jag i helgen, och just nu visar Gomorron Sverige-kocken Paul Svensson "Inspirerande pajer". Jag var först!)
(Denna paj gjorde jag i helgen, och just nu visar Gomorron Sverige-kocken Paul Svensson "Inspirerande pajer". Jag var först!)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
Se. Din karriär börjar ta fart! Snart lagar du mat i Go'kväll.
Man kan ju alltid hoppas. I väntan på att få laga mat i Go'kväll, så har jag i alla fall lagat "go mat i'kväll".
Post a Comment