Thursday, April 5, 2012

Påskris och -hälsning

Nu sitter jag här och har lagt in två inlägg som av någon underlig anledning inte vill visa sig på bloggen. Här kommer det tredje. Det är nu Skärtorsdag, och jag har städat lägenheten eftersom föräldrarna ska komma upp på påskbesök från Blekinge. I väntan på dem har jag också hunnit tvätta, och tagit en liten promenad för att posta några brev, och hittat lite påskris:

påsk, påsklov, påskris, i skogen, kokt ris, boiled rice, foto anders n
Påskris i skogen, Bergsjön, Göteborg 2012-04-05 (Skärtorsdag) 13:07

Vem som har lagt det där vet jag inte. Det är inte jag i alla fall. Eftersom jag förmodligen inte kommer att hinna skriva fler inlägg under påskhelgen, vill jag härmed passa på att önska dig en riktigt GLAD PÅSK! Jag hoppas också att de här inläggen kommer att bli synliga innan påskhelgen är slut, så att du hinner ta del av hälsningen före bäst före-datum. Jag undrar vad bloggen har drabbats av...Kan en blogg ta påsklov?

3 comments:

Påskharen said...

Genial bild. Själv bestå mitt påskris av enbart rosor och den där blomman som jag aldrig kommer ihåg namnet på, men som är väldigt fin. Samt smådekorationer i form av katthuvud på hjul. Är inte det här en kreativ påsk så vet jag inte. För övrigt väntade jag mig en anstormning av påskkärringar igår, till min besvikelse dök inte en enda upp. Så dagen har jag tillbringat med att äta upp godiset som de skulle fått. Måste säga att det gick bra, över förväntan. Inga skuldkänslor alls. Glad Påsk!

T'syf ~pl said...

Små katthuvud? På hjul? Det låter något barbariskt, men då det är du som står bakom dem, så litar jag på att det är smakfullt utfört. Förmodligen är det bara min fantasi som är skum. Jag hoppas det... Påskkärringarna får skylla sig själv, de vet inte vad de gått miste om.

Det allra trevligaste med den här kommentaren är dock att när jag läste den första gången, så stod TV:n på och visade Landet Runt bakom mig. Det är ett trevligt program som jag borde titta oftare på, men jag tycker det har blivit en smula fånigt sedan han den nye programledaren kom in. Nåväl, i samma ögonblick som jag läst färdigt kommentaren så hörde jag en välbekant röst bakom mig. Det var ett inslag om fångar som skötte kor vill jag minnas...väldigt trevligt var det i alla fall...

Anonymous said...

Finns med andra ord nu även i stereo....