Saturday, March 12, 2011

Matblogg: Pasta Carbonara Avanzi

pasta carbonara avanzi, matrester, spagetti, salami, riven ost, foto anders n
Pasta Carbonara Avanzi*. Ja, det är en Carbonara. Den där stora kladden som ser ut som tre veckor gammal keso eller möjligen Risgrynsgröt med Saffran, är faktiskt Carbonarasås. Men jag hade ingen parmesan hemma, däremot resterna av en påse utgången färdigriven ost som jag rörde ut med äggen. Och detta är dagen efter, när sista sladden sås stått och svällt i kylen. Då ser det ut så här. Och så en baconrest, och ett par skivor salami som blev över efter en köpepizza.

Om du tycker det ser konstigt ut, så skulle du se Carbonaran jag åt på stan häromveckan. Där de rört ut riven parmesanost, grädde och stekta ägg. Det du!

*Avanzi=matrester

2 comments:

Anonymous said...

Det här blir bara bättre och bättre....

T'syf ~pl said...

Ja, vänta bara...