Monday, August 29, 2011

SvtText försöker skrämma livet ur mig...

Slog på TV:n och tryckte fram Text-TV. En av rubrikerna på första sidan var "Kommentarer på nätet stoppas". Jag blev livrädd. Men det var visst inte på hela nätet. Bara på Expressens hemsida. Och i deras kommentarsfält är det väl ändå bara muppar och rasister som håller till? Man kan i alla fall tro det när man läser det som de åstadkommer. I mitt kommentarsfält på bloggen däremot, där finns bara kommentarer av högsta klass...

3 comments:

mom said...

Förvisso!

Anonymous said...

Man tackar, de har varit sparsamma på sista tiden, detta beror inte på ointresse, snarare brist på inspiration. Jag ska läsa lite Selma Lagerlöf, möjligtvis Marianne Fredriksson. Ber återigen att få återkomma med den där väl genomtänkta kommentaren som utlovats.

T'syf ~pl said...

Varsågod. Inspiration är aldrig fel. Marianne F vet jag mycket lite om (Jag har dock ett oläst ex av Simon och ekarna i någon av mina kassar), men jag vet att Selma L var en framstående bloggkommentator på sin tid.(Det är inte alla som känner till det) Hon skrev mycket kommentarer åt en bloggare som hette Sophie Elkan (sin tids Sofi Fahrman) Dessa kommentarer finns samlade i den här boken. Den kanske vore något för dig?

För övrigt längtar jag något otroligt efter den där väl genomtänkta kommentaren som utlovats. Men känn dig inte stressad och pressad för det. Den får ta den tid den tar. Bättre väl genomtänkt än ett hafsverk (även om jag vet att du aldrig släpper ifrån dig några hafsverk...)