Wednesday, September 15, 2010

Utställningsbilder

fotoutställning bergsjön gärdsås galaxen fotoklubben nyansDu har naturligtvis undrat vilka bilder jag har med på utställningen med bilder från Bergsjön. Här har du dem:

dimma saturnusgatan rymdtorget fotoutställning bergsjön galaxen fotoklubben nyansDet här är Bergsjön för mig. Saturnusgatan ner mot rymdtorget, i dimma. Här går jag ofta, men det är inte ofta det ser ut så här. Det är därför man måste ha kameran med sig varje dag.

bron saturnusgatan rymdtorget fotoutställning bergsjön galaxen fotoklubben nyansSedan kommer man till bron. Bussen in till stan, 58:an, skymtas långt borta. Det här var i vintras, och om du tycker den ser bekant ut så stämmer det, den har varit med här på bloggen förut. Då var jag trött på slasket, men på bild är det fint.

spårvagn gärdsås torg där vid lidl fotoutställning bergsjön gärdsås galaxen fotoklubben nyansTredje och sista bilden: Gärdsås torg, hållplats Galileis gata. Här kliver du av om du ska gå och se utställningen. Sedan upp och till höger. Håll utkik efter hästarna. Ser du en stor tysk lågprisbutik så har du gått åt vänster istället. Du måste lära dig skilja på vänster och höger, och nu var det höger. Galaxen kallas stället. Utställningen hänger ett tag till, sedan flyttar den till Bergsjöns bibliotek. Då får du åka två hållplatser till...

No comments: