Thursday, September 30, 2010

Torsdag morgon

Nu har jag börjat dagen med minst 40 minuter konsert av Vilhelm Stenmejselhammare. Novellen blev klar igår, precis som planerat och mina 24 064 tecken inklusive blanksteg bör snart anlända till en nordlig universitetsstad. Idag skulle jag sova ifatt mig. Det gick till klockan 10 i alla fall. Det får man väl vara nöjd med. Just nu är det lugnt. Jag kan tyvärr inte tillbringa dagen utomhus, vilket förvisso vore trevligt för vädret och ljuset är perfekt, men jag har en del saker att fixa som jag har försummat under den senaste novelltiden. Raka mig, bland annat. Ikväll ska jag promenera till fotoklubBOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRR!en och njuta av vädret. Om det inte börjat regna vid det laget. Vi får se BOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRR! hur det går för novellen. Det BOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRR! kanske BORRRR BORRR! är jag som står med så här stor publik på nästa års bokmässa. BORRR BORRR BOORRRR BORRRRR BORRRR!!!

Björn Ranelid med fanclub. Stor publik Bokmässan Göteborg 2010 Bok- och biblioteksmässan skåning skåneBjörn Ranelid med fanclub. Stor publik Bokmässan Göteborg 2010 Bok- och biblioteksmässan
Ser du vem det är? Om inte så kan jag säga att han är författare, skåning, pratar på ett lite speciellt vis, syns och hörs ofta och lite överallt, många älskar honom, lika många hatar honom, själv har jag ingenting emot honom och jag köpte min första av hans böcker i Eslöv i somras och läste på tåget hem. Den var helt OK.

1 comment:

skåning said...

Skåning? är det måhända moi?