Monday, September 2, 2013

Höstens första matexperiment!

ugnsbakad falukorv, falukorv i ugn, korv, keso
Ugnsbakad falukorv med lök, citronsmör och pepparrotskeso
(Foto Anders N)

8 comments:

Anonymous said...

Finns det anledning till att du undviker betygssättning av nämnda maträtt?

T'syf ~pl said...

Jag tror inte jag brukar betygssätta mina egna skapelser. Eller gör jag det? Jag blir lite osäker nu. För övrigt kan jag väl säga att den smakade ungefär som den såg ut. För det tror jag att jag har bedömt förut. Smakar som den ser ut/Bättre än den ser ut/sämre än den ser ut. Om inte så har jag med detta ett lämpligt betygssystem. Tackat för inspirationen som ledde fram till det...

T'syf ~pl said...

Jag tror inte jag brukar betygssätta mina egna skapelser. Eller gör jag det? Jag blir lite osäker nu. För övrigt kan jag väl säga att den smakade ungefär som den såg ut. För det tror jag att jag har bedömt förut. Smakar som den ser ut/Bättre än den ser ut/sämre än den ser ut. Om inte så har jag med detta ett lämpligt betygssystem. Tackat för inspirationen som ledde fram till det...

T'syf ~pl said...

Aha! Nu vet jag varför du ibland kommenterar två gånger!

Anonymous said...

Lysande betygsskala! Smakar bättre än det ser ut är snäppet under toppbetyget, smakar som det såg ut på bilden på receptet

Anonymous said...

Scrollar tillbaka bland dina inlägg, när jag ser att det är mer än två kommentarer infinner sig för en kort stund ett spänningsmoment, vilket snabbt försvinner när jag ser att det är samma kommentar som publicerats två gånger. Men om det är till någon tröst så läser jag alltid båda kommentarerna, för det kan ju vara ett finn-fem-fel i språklig form.

T'syf ~pl said...

Det är helt sant. Man kan aldrig veta säkert...

T'syf ~pl said...

Det är helt sandat. Man kan alltid väta sekret...sa Bull.