Sunday, January 30, 2011

Skicka bilder!

Glöm inte att skicka in bidrag till årets vårutställning på 591PhotographyBlog. Teman: Män och kvinnor, Kvinnor och Män. Manliga fotografer får skicka in bilder av Kvinnor, och bilder av Män och kvinnor, men inte bilder av bara Män. Kvinnliga fotografer får skicka in bilder av Män och av Män och kvinnor, men inte bara av Kvinnor. Låter det komplicerat? Det är det inte, läs mer här. Jag tycker det låter som ett utmärkt tillfälle för dina bilder. Deadline: Senast den 6:e februari.

4 comments:

R said...

Jag tar härmed tillfället i akt att agera surtant. Det har inget att göra med vare sig dig eller din text. Däremot reagerade jag starkt mot reglerna, det känns gammalmodigt och luktar unket. Förstår mycket väl den roliga twisten. Men vem är jag att kategorisera människor som man eller kvinna? Det yttre representerar inte alltid det inre. Varför lägga fokus på kön? Och varför kan jag inte bara få bli sedd som fotograf och inte manlig/kvinnlig fotograf. Hur som helst blev jag vansinnigt provocerad av det här. Men dina bilder är fina som vanligt, det är alltid en ynnest att få se dem.

T'syf ~pl said...

Mycket motiverad och välformulerad kommentar (som alltid). Jag tycker att du ska framföra den till arrangörerna. Kanske genom en egen provokation? Skicka dem några bilder som får dem att förstå att de måste tänka i nya banor. Även om deras teman är unkna och gammalmodiga, så finns alltid möjligheten att tolka dem på ett nytt och fräscht sätt...

Anonymous said...

Jag ska överrösa dem med bilder från exempelvis prideparaden.

T'syf ~pl said...

Det är rätt inställning. Gör det!