Saturday, November 20, 2010

Bildgåta...

Jag själv ser naturligtvis direkt att detta är en storformatskamera med digitalbakstycke och rostfri sökare. Men han påstår att det är en... Kan DU se vad det är?

4 comments:

Bara jag said...

Vill du ha det roliga eller tråkiga svaret? Min första tanke var, det liknar min gamla minolta, låter förmodligen på samma vis också. Inte idealisk vid smygfotografering, men sen har vi det tråkiga svaret,en spökdammsugare, modell äldre (av typen som ghostbusters använde på 80-talet), ovanlig dammsugare som börjar bli retro, så håll fast vid dyrgripen. För att ge ett ännu tråkigare svar en mojäng til värmepannan. (men mest troligt spökdammsugare)

T'syf ~pl said...

Mycket bra gissningar, jag gillade alla tre. Ett av dem var dessutom rätt. Jag väljer att inte avslöja vilket, för att inte förstöra din fina fantasi...

T'syf ~pl said...

EN gissning. menar jag naturligtvis. Inte ETT. Och VILKEN inte VILKET. Vad tänker jag på?

en replik..... said...

Aha! jag visste väl att det var en dammsugare. En behändig liten sak att ta med sig till slott som hemsöks av gamla slottsfrun. Det har förståss kommit ut ett antal modeller efter att denna producerats, men varför slänga och köpa nytt när det man har fungerar?