Friday, December 31, 2010

Gott nytt år! (Årskrönika)

Det är väl lämpligt att nu önska alla läsare av denna blogg ett riktigt gott nytt år! Det är många årskrönikor just nu, så varför inte en till här och nu. Kommer du ihåg dessa blogghändelser från året som gick?

Januari: Jag kommer tillbaka till Göteborg efter jul och nyårsfirande, och spelar Plockepinn med mig själv.

Februari:
Jag rapporterar från Göteborgs filmfestival, och speciellt minns vi kanske den vandrande vitlöken.

Mars:
Jag hamnar mitt i en olycka på centralstationen, fotograferar min första pornografiska bild, och terroriseras av telefonförsäljare som egentligen inte alls är ute efter mig. (och de fortsätter resten av året)

April: Tillbringar jag ute på fotoresa i Västsverige medan askmolnen ligger tunga över Europa.

Maj: Tillbringar jag i klipprummet. Bloggar nästan ingenting alls.

Juni, Juli och Augusti: Reser jag i Skåne Många fina minnen, speciellt från en kort tur till Danmark. I slutet av Augusti är det Planket.

September: Mitt hus blir nästan demolerat av en gigantisk eltandborste. Jag ställer ut och blir tårtlös men inte lottlös.

Oktober: Jagade jag en professor utanför bokmässan och upptäckte att Göteborg i själva verket bara är en större version av Degeberga. Jag tar även ett körkort - men bara tillfälligt.

November:
Får jag se Sophie Calle mottaga Hasselbladspriset, innan jag själv tilldelas Johnny Martinssons kulturstipendium. Jag förlorar min identitet och har ett samtal med ett mopedistyngel i Frölunda.

December:
Åker jag till Stockholm och handlar av Reese Witherspoon på Pressbyrån. Jag har även ett givande telefonsamtal med "mitt" försäkringsbolag.

Detta och mycket mer kan du läsa om här i min blogg. Har jag glömt något som du tycker är värt att ha med i årskrönikan? Meddela mig så lägger jag till det. Om du inte har läst min blogg förut så rekommenderar jag att du börjar nu. Om du har följt den troget så lovar jag många spännande vardagssurrealistiska händelser under det kommande året. Och återigen önskar jag dig, ett GOTT NYTT ÅR!


Fyrverkerier / Fireworks (Foto Anders N)

1 comment:

Anonymous said...

Gott nytt år Anders!