Tuesday, August 10, 2010

Nu är det dags igen!

För ett år sedan var jag ute på Göteborgs gator och klistrade affischer. I år är affischen digital, och jag börjar med att klistra den här:

PlanketGBG Planket Göteborg 2010
Det är alltså dags för årets upplaga av PlanketGBG. En fotografisk utomhusutställning. Proffs, amatörer, sådana som inte är någotdera och sådana som är som jag medverkar. Denna gång mer centralt än tidigare år, närmare bestämt vid Trädgårdsföreningen. Samtidigt pågår Kulturkalaset i Göteborg, så det bör finnas gott om folk i närheten som kan komma förbi och ta en titt. Jag räknar med att du kommer förbi om du är i stan.

PlanketGBG Planket Göteborg 2010 Foto Anders N Anders Nilsson Mås Judith förlåt Forgive me svartvitt black and white monokrom monochrome kulturkalaset göteborg 2010Jag har för avsikt att ställa ut lite blandade bilder: Personliga monokroma bilder från Göteborg, med mycket svärta (se ovan), färgglada finurliga bilder från ett par av mina resor och sist men inte minst ett anatomiskt inspirerat digitalkonstverk som du inte kommer att glömma i första taget...

(I väntan på Lördag, eller om du inte har möjlighet att närvara,
så kan du läsa här om hur det gick till på förra årets plank)

No comments: