Tackar för alla kommentarerna under det senaste dygnet. De piggar upp och inspirerar. Jo, det är plast. Det är inte lätt att få tag på blommor här ute i betongförorten mitt i vintern. Men bara man kokar den först, så. Du ser på bilden att den fortfarande är fuktig och ångande. Det är därför den blänker så fint...
Så många kommentarer, allt tack vare en liten blomma... Motljusbilder kommer så fort jag får solljus. Tilt/shift så fort jag hittar ett dylikt objektiv i vettig prisklass på Tradera. Eller kanske ännu hellre en makrobälg... Planerar en Blok. Den kommer i så fall även att innehålla recept...
Jag förstår....Jag läser men har inte gjort min röst hörd på ett par dagar. Läckert värre, men är det plast?
ReplyDeleteJust ja, http://www.dn.se/kultur-noje/tiden-satter-kniven-i-den-goda-modern
ReplyDeleteTackar för alla kommentarerna under det senaste dygnet. De piggar upp och inspirerar. Jo, det är plast. Det är inte lätt att få tag på blommor här ute i betongförorten mitt i vintern. Men bara man kokar den först, så. Du ser på bilden att den fortfarande är fuktig och ångande. Det är därför den blänker så fint...
ReplyDeleteDu har gått trädgårdsfotograferingskurs hör jag....
ReplyDeleteOm Per Morberg kan göra en kokbok kan du, du måste börja skriva ner recepten
ReplyDeleteJag önskar mer maträtter i motljus
ReplyDeleteKanske till och med tiltshift....
ReplyDeleteHur blev det här det mest kommenterade inlägget genom tiderna?
ReplyDeleteSå många kommentarer, allt tack vare en liten blomma... Motljusbilder kommer så fort jag får solljus. Tilt/shift så fort jag hittar ett dylikt objektiv i vettig prisklass på Tradera. Eller kanske ännu hellre en makrobälg... Planerar en Blok. Den kommer i så fall även att innehålla recept...
ReplyDeleteSer fram emot det!
ReplyDelete